- Avg / privacy verklaring.

Vanaf 25 mei 2018 geldt de avg wet. Deze wet zorgt ervoor dat je privacy wordt bewaakt en is er om transparantie te geven in wat we verzamelen en bewaren. Ook Ward's Wijn Wereld moet hier aan voldoen.

- Deze website begint met https. De -s- op het einde wil zeggen dat dit een beveiligde website is. Het zogenoemde 'ssl certificaat'. Alle gegevens tussen de computer en de website-bezoeker worden versleuteld.

Uw naam en e-mail adres zijn nodig om ju antwoord te kunnen geven en u te bereiken als er vragen of problemen zijn. Uw huis adres om te weten waar de producten naar toe moeten.  Niets meer en niet minder. Uw gegevens bewaar ik 7 jaar en daarna verwijder ik deze. Dit ivm bewaarplicht voor de belastingdienst. Zij moeten deze gegevens tot 7 jaar terug kunnen zien.

- Als u op de button van cookies accepteren klikt, wil zeggen dat u daarmee akkoord gaat. 

- Als u het contact formulier heeft ingevuld, de code ook ( om te zien of u een persoon bent en geen machine) en u klikt op de ' verder - knop ', gaat u akkoord met de privacy verklaring. 

- Ik zal nooit zomaar ongevraagd een e-mail naar u sturen. Dus ook niet om reclame te maken.  Alleen als er vragen of problemen zijn - waarover we al contact hebben -. Bijvoorbeeld een proeverij, afspraak maken of antwoord geven op uw vragen.

- Ward's Wijn Wereld verstuurt niewsbrieven. U kunt me volgen via facebook, twitter, en/of linked-in. Ook hier gelden de privacy regels. Ik zal nooit een foto plaatsen waarop personen te zien zijn die geen toestemming hebben gegeven hiervoor.

- Ward's Wijn Wereld is een eenmanszaak. Ik ben de enige die uw gegevens kan bekijken. Ik zal deze gegevens nooi verkopen. Mijn importeurs stuur ik alleen mijn gegeveens en mijn bestellingen.

- Voor de samenwerking met VIVA-Portugal krijg ik alleen uw naw gegevens, uw telefoon nummer en e-mail adres. Dit om u te kunnen bereiken bij vragen en/of eventuele problemen. Ook deze gegevens bewaar ik 7 jaar ivm. de belasing. ( eventuele controle van de boekhouding ).

------