- Avg / privacy verklaring.

Vanaf 25 mei 2018 geldt de avg wet. Deze wet zorgt ervoor dat je privacy wordt bewaakt en is er om transparantie te geven in wat we verzamelen en bewaren. Ook Ward's Wijn Wereld moet hier aan voldoen.

- Deze website begint met https. De -s- op het einde wil zeggen dat dit een beveiligde website is. Het zogenoemde 'ssl certificaat'. Alle gegevens tussen de computer en de website-bezoeker worden versleuteld.

Je naam en e-mail adres zijn nodig om je antwoord te kunnen geven en je te bereiken als er vragen of problemen zijn. Je huis adres om te weten waar de producten naar toe moeten.  Niets meer en niet minder. Je gegevens bewaar ik 7 jaar en daarna verwijder ik deze. Dit ivm bewaarplicht voor de belastingdienst. Zij moeten deze gegevens tot 7 jaar terug kunnen zien.

- Als je op de button van cookies accepteren klikt, wil zeggen dat je daarmee akkoord gaat. 

- Als je het contact formulier hebt ingevuld, de code ook ( om te zien of je een persoon bent en geen machine) en je klikt op de ' verder - knop ', ga je akkoord met de privacy verklaring. 

- Ik zal nooit zomaar ongevraagd een e-mail naar je sturen. Dus ook niet om reclame te maken.  Alleen als er vragen of problemen zijn - waarover we al contact hebben -. Bijvoorbeeld een proeverij, afspraak maken of antwoord geven op je vragen.

- Ward's Wijn Wereld verstuurt geen niewsbrieven. Je kunt me volgen via facebook, twitter, pinterst en/of linked-in. Ook hier gelden de privacy regels. Ik zal nooit een foto plaatsen waarop personen te zien zijn die geen toestemming hebben gegeven hiervoor.

- Ward's Wijn Wereld is een eenmanszaak. Ik ben de enige die je gegevens kan bekijken. Ik zal deze gegevens nooi verkopen. Mijn importeurs stuur ik alleen mijn gegeveens en mijn bestellingen .

- Voor de samenwerking met VIVA-Portugal krijg ik alleen je naw gegevens, je telefoon nummer en e-mail adres. Dit om je te kunnen bereiken bij vragen en/of veentuele problemen. Ook deze gegevens bewaar ik 7 jaar ivm. de belasing. ( eventuele controle van de boekhouding ).

------