horeca.

horeca.

Heeft u interesse in port en/of wijn uit de webshop? Neem dan vrijblijvend contact met me op en vraag naar de speciale horeca prijzen.

Wilt u meer omzet halen uit uw port assortiment? Heeft u mooie ports en wilt u hierin extra verkoop genereren!! De bedienings-brigade weet alles van wijn, maar... wat weten ze eigenlijk van port?

Tijdens een 2 1/2 uur durende training neem ik uw medewerkers en u mee naar de interessante wereld van port. Voortaan kunt u uw gasten optimaal adviseren!

Het gaat om uw ports, dus die gaan we proeven en bespreken, eventueel met kaasjes of gerechtjes van de menukaart. Om de ports te beoordelen krijgt iedereen een 'proef-formulier'. Elke zaak is uniek, elke onderneming krijgt een eigen formulier. In een voorbereidend geprek bespreken we welke ports u onder de aandacht wilt brengen! 

Omdat het om maatwerk gaat is een vaste prijs niet te geven. Mail naar  info@wardswijnwereld.cnl voor een gratis offerte op maat. De opzet is geschikt voor de bedienings-, keukenbrigade en uw leidinggevenden! Voortaan heeft port veel minder geheimen!

WWW

'Ward's Wereld Wijnen' is gespecialiseerd in port en Portugese Douro wijnen....

Advies nodig? Stel je vragen!
Onderdeel van Ward's Wijn Wereld; port en wijnadvies.

Neem contact met ons op

0495-494761
06-41920472
info@wardswijnwereld.nl
06-41920472

Twitter

https://www.twitter.com/wardswijnwereld

FACEBOOK

Pinterest